Tenis Dagangan Apabila Kegemaran adalah Penurunan

tenis

Pasar tenis tidak stabil, ini memberi peluang besar untuk berdagang jika perdagangan dilaksanakan dengan betul. Pemain kegemaran yang kembali semasa dia duduk adalah strategi perdagangan swing tenis. Strategi ini digunakan untuk memanfaatkan masa rehat.

Bukan perkara biasa dalam pertandingan tenis bahawa pemain saling berpisah beberapa kali. Dan corak ini dapat diterapkan dalam perdagangan tenis mega888. Peluang akan bergerak dengan cepat apabila rehat berlaku. Tidak ada yang lain dalam pertandingan tenis yang mempengaruhi peluang lebih daripada rehat. Sudah tentu tidak termasuk kecederaan atau persaraan. Rehat adalah titik tolak utama dalam pertandingan dan peluang tenis.

Strategi ini bertujuan untuk menggunakan mega888 ganjil yang dipengaruhi oleh jeda. Apabila satu pemain memecahkan peluang, pemain lain dapat bergerak, misalnya, dari 2.0 hingga 1.5. Sekiranya underdog besar berjaya mematahkan lawan, maka peluang untuk pasukan kegemaran akan meningkat dari 1.30 hingga sekitar 1.85. Sekiranya pemain kegemaran besar kehilangan set pertama, kemungkinan besar dia akan melepaskan servisnya di babak kedua. Sudah tentu anda perlu memadankan dengan teliti dan mengenal pasti semua faktor dan prestasi pemain untuk menjelaskan peluang kembali untuk pemain kegemaran.

Secara praktikal, strategi jenis ini digunakan dalam pertandingan di mana jumlah set maksimum adalah 3, masih dapat digunakan dalam grand slam, tetapi kemungkinan untuk bergerak lebih sedikit daripada pada pertandingan biasa kerana jumlah maksimum set dalam grand slam adalah 5.

Sekiranya anda biasa dengan pasar tenis kulit kepala, ingatlah bahawa taruhannya harus lebih kecil kerana jumlah wang yang anda hilang dan risiko kehilangannya lebih tinggi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *